Etusivu

KYLPYLÄ KUULUU HOTELLIHUONEEN HINTAAN KYLPYLÄN AUKIOLOAIKOINA

Matkailukeskus Pajarinhovi on suomalainen perheyritys, joka perustettiin 1981. Se sijaitsee kirkasvetisen Karjalan Pyhäjärven rannalla Kiteen Puhoksessa valtatie 6:n varrella. Alueella on kilometrin mittainen Pajarinniemi, johon kiteeläisiä keskiajalla kiusannut paha pajari on kivitetty kuoliaaksi. Kiteen keskustaan on matkaa 16 km. Lähimpiin kaupunkeihin Joensuuhun ja Savonlinnaan 75 km. Imatralle on 120 km ja Niiralan rajanylityspaikalle 55 km. Helsinkiin on matkaa 370 km.

Pajarinhovi on 30 vuoden aikana kasvanut monipuolisia matkailupalveluja tarjoavaksi yritykseksi teemalla jokaiselle jotakin, vauvasta vaariin ja mummosta muksuihin. Majoittujia varten on Pyhäjärven rannalla erikokoisia hirsimökkejä sekä kaikin mukavuuksin varusteltuja lomahuviloita. Hotelli koostuu viidestä rivitalosta päärakennuksen vieressä. Päärakennuksessa on ravintola ja kahvila, kauppa ja tanssipaviljonki, jossa pyörähdellään maan ykkösartistien tahtiin.
Pajarinhovin Eläinpuisto Pajarinhovi Zoo on Suomen neljänneksi suurin ja kahden kilometrin mittaisen maisemapolun varrelta löytyy n. 50 eläinlajia ja 200 eläintä Riku-karhusta jakkeihin.
Pajarinhovin kylpylä valmistui täydentämään yrityksen palveluja vuonna 2010. Erilaisten altaiden lisäksi on liukumäkiä, poreammeita, saunoja ja Suomen suurin lasten uimamaailma.

Pajarinhovin Kylpylä

Tykkää