Arvoisat asiakkaat! Pajarinhovin kylpylä pysyy suljettuna toistaiseksi. Huhtikuun lopussa arvioimme tilanteen uudelleen. Pitäkää huoli itsestänne ja läheisistänne!

Kylpylä valmistui päärakennuksen yhteyteen v. 2010 ja on pinta-alaltaan Suomen suurimpia. Sieltä löytyvät täyspitkät uimaradat, ns. lillutteluallas hierontoineen sekä poreammeet, Suomen suurin lasten uimamaailma, kolme liukumäkeä – joista pisin 75 m – sekä saunat ja höyrysaunat. Kylpylä sijaitsee lähes eläinpuiston keskellä. Se on avoinna ympäri vuoden ja päivittäiset aukioloajat näet tästä. Lipunmyynti päättyy 1,5 tuntia ennen kylpylän sulkeutumista.

Pääsylippu on voimassa koko päivän. Välillä voi siis poistua vaikka syömään. Lipunmyynnin yhteydessä toimii uimapukujen ja pyyhkeiden vuokraus. Kaupan puolella on myös myynnissä uimapukuja ja –housuja. Pukukaapin pantiksi tarvitaan 2 euron kolikko, joka palautuu lähtiessä. Alle 12-vuotiaalla lapsella on oltava vähintään 15-vuotias huoltaja mukana. Kylpylä on myös mahdollista varata yksityistilaisuuksia varten. Ryhmistä tulee ilmoittaa etukäteen.

  
Aikuiset19,00 €
Lapset (3-12 years)12,00 €
Perhelippu (2+2)47,00 €
Alle 3 v lapsetilmaiseksi

KYLPYLÄN AUKIOLOAJAT HELMI-TOUKOKUU

Meillä käy:

ePassi-sovellus