Opastettu retki Kiteen eläinpuistoon

Kiteen eläinpuisto on Suomen neljänneksi suurin eläintarha. Puisto on osa matkailukeskus Pajarinhovia, joka on perustettu 1981 ja on aina ollut saman perheen hoidossa ja omistuksessa. Pajarinhovi sijaitsee tunnin ajomatkan päässä Joensuusta ja Savonlinnasta, aivan valtatie 6:n vieressä. Puiston porttien takaa löydät tutut kotimetsiemme lajit kuten Riku-karhun, mutta myös kaukomailta Suomeen tiensä löytäneet erikoisuudet, kuten luitaan myöten mustat indonesialaiset Ayam cemani –kanat.

1,5-2 tunnin retki Kiteen eläinpuistossa johdattaa sinut läpi kahden kilometrin mittaisen maisemapolun ja tutustuttaa sinut 50 eläinlajiin. Retkellä opas kertoo sinulle eläinten historiasta ja käyttäytymisestä, ja vastaa mielellään myös kysymyksiisi. Retkelle lähdetään päivittäin kello 11. Ilmoittautuminen tapahtuu viimeistään edellisen päivän aikana. Retki järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään 10.

Retken hinta on aikuisilta 30 euroa ja lapsilta (3-12v) 15 euroa. Tervetuloa Kiteen eläinpuistoon!

VARAA PAIKKA RETKELLE TÄYTTÄMÄLLÄ LOMAKE

Lomakkeen täyttöohje:

  1. Kirjoita ”aihe”-kenttään se retki, jolle varaat paikan (esim. opastettu kierros eläinpuistossa).
  2. Kirjoita ”viesti”-kenttään lähtijöiden määrä (esimerkiksi 1 aikuinen ja 1 lapsi).
  3. Kirjoita ”viesti”-kenttään myös päivämäärä, jolle tahdot varata retkipaikan.
  4. Mikäli olet lähdössä retkelle, johon kuuluu ruokailu, kirjoita ”viesti”-kenttään myös maininta mahdollisista erikoisruokavalioista.
  5. ”Viesti”-kenttään voit myös kirjoittaa retkeen liittyviä kysymyksiä, joihin vastaamme parhaamme mukaan.

Kyseessä ei ole automaattinen online-varaus. Tee varauspyyntö täyttämällä lomake. Tarkistamme, toteutuuko retki ja onko sille vapaita paikkoja, ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Tilaus ei ole sitova ennen virkailijamme vahvistusta. Antamianne tietoja käytetään vain varauksen tekemiseen.
Lisäksi voit ottaa yhteyttää puhelimitse +358 207 425 770 ja sähköpostitse: info@pajarinhovi.fi

Tervetuloa opastetulle kierrokselle eläinpuistoon!

    PERUUTUSEHDOT:

    Peruutusmaksu 100% mikäli varaus perutaan päivän tai lähempänä retken ajankohtaa.