Päiväretki biisonitilalle, valtakunnan rajalle, Siikalahdelle sekä Patsaspuistoon

Picture: https://pixabay.com/en/bison-buffalo-snow-winter-cold-883520/

Vietä toimintarikas päivä Pajarihovin järjestämällä retkellä! Liikkeelle lähdetään neljän pysähdyksen taktiikalla. Ensimmäinen pysähdys tapahtuu biisonitilalla, jossa pääset tutustumaan majesteettisiin eläimiin lähietäisyydeltä, traktorin peräkärryn kyydissä. Biisoneita on tilalla suuri lauma. Seuraavaksi matkataan valtakunnan rajalle, jossa pääset kurkistamaan itänaapuriimme vajaan sadan metrin etäisyydeltä. Siikalahdella vierailemme Suomen tunnetuimpiin kuuluvassa lintuparatiisissa, jossa riittää siivekkäitä katseltaviksi. Retken viimeisenä etappina toimii Parikkalan patsaspuisto, joka on Suomen tunnetuin ITE-taiteen teoskokonaisuus. Veijo Rönkkösen (1944-2010) taiteellisen työn tuloksena puistossa on noin 560 moni-ilmeistä ja –aiheista betonipatsasta, jotka sijoittuvat kukkaloistossa kylpevään puutarhaan. Ainutlaatuisessa puistossa vierailee vuosittain kymmeniätuhansia kävijöitä eri puolilta maailmaa.

Opas kulkee mukanasi jokaisessa kohteessa ja kertoo niistä sinulle. Lisäksi hän vastaa mielellään kysymyksiisi. Retken aikana nautitaan retken hintaan sisältyvät retkikahvit ja retkilounas. Opastuksen kielenä toimii suomi tai englanti. Retkelle lähdetään klo 9. Retken hinta on aikuisilta 88 euroa ja lapsilta 50 euroa. Retkelle lähtijöiden vähimmäismäärä on 10. Retki toteutetaan maanantaisin ja perjantaisin.

VARAA PAIKKA RETKELLE TÄYTTÄMÄLLÄ LOMAKE

Lomakkeen täyttöohje:

  1. Kirjoita ”aihe”-kenttään se retki, jolle varaat paikan (esim. opastettu kierros eläinpuistossa).
  2. Kirjoita ”viesti”-kenttään lähtijöiden määrä (esimerkiksi 1 aikuinen ja 1 lapsi).
  3. Kirjoita ”viesti”-kenttään myös päivämäärä (ma tai pe), jolle tahdot varata retkipaikan.
  4. Mikäli olet lähdössä retkelle, johon kuuluu ruokailu, kirjoita ”viesti”-kenttään myös maininta mahdollisista erikoisruokavalioista.
  5. ”Viesti”-kenttään voit myös kirjoittaa retkeen liittyviä kysymyksiä, joihin vastaamme parhaamme mukaan.

Kyseessä ei ole automaattinen online-varaus. Tee varauspyyntö täyttämällä lomake. Tarkistamme, toteutuuko retki ja onko sille vapaita paikkoja, ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Tilaus ei ole sitova ennen virkailijamme vahvistusta. Antamianne tietoja käytetään vain varauksen tekemiseen.
Lisäksi voit ottaa yhteyttää puhelimitse +358 207 425 770 ja sähköpostitse: info@pajarinhovi.fi

Tervetuloa mukaan retkelle!

    PERUUTUSEHDOT:

    Peruutusmaksu 100% mikäli varaus perutaan päivän tai lähempänä retken ajankohtaa.