Tuulastusretki Pyhäjärvellä

Tuulastus eli pistokalastus on vanha kalastusmuoto, jota pidetään kaikkein jännittävimpänä kalastuslajina. Sitä harrastetaan pimeinä syysöinä. Tuulastaminen tapahtuu soutuveneellä, jossa tuulastaja seisoo tai on polvillaan. Vettä valaistaan tehokkaalla lampulla, jotta nähtäisiin pinnan alla uivat kalat. Tuulastajan tavoitteena on iskeä kaloja pitkävartisella atraimella. Erittäin kirkasvetinen ja kalaisa Pyhäjärvi sopii erinomaisesti tuulastukseen. Lähde siis kokeilemaan tätä jännittävää lajia Pyhäjärvelle Pajarinhovin opastuksessa!

Tuulastusretki kestää 2 tuntia. Retken hinta on 100€/henkilö. Retki toteutetaan, mikäli sille ilmoittautuu 2 henkilöä. Myös osallistujen maksimimäärä per retki on 2 henkilöä. Retken hinta sisältää:

  • Oppaan palvelut
  • Kalastusvälineet
  • Kalastusluvat

VARAA PAIKKA RETKELLE TÄYTTÄMÄLLÄ LOMAKE

Lomakkeen täyttöohje:

  1. Kirjoita ”aihe”-kenttään se retki, jolle varaat paikan (esim. opastettu kierros eläinpuistossa).
  2. Kirjoita ”viesti”-kenttään lähtijöiden määrä (esimerkiksi 1 aikuinen ja 1 lapsi).
  3. Kirjoita ”viesti”-kenttään myös päivämäärä, jolle tahdot varata retkipaikan.
  4. Mikäli olet lähdössä retkelle, johon kuuluu ruokailu, kirjoita ”viesti”-kenttään myös maininta mahdollisista erikoisruokavalioista.
  5. ”Viesti”-kenttään voit myös kirjoittaa retkeen liittyviä kysymyksiä, joihin vastaamme parhaamme mukaan.

Kyseessä ei ole automaattinen online-varaus. Tee varauspyyntö täyttämällä lomake. Tarkistamme, toteutuuko retki ja onko sille vapaita paikkoja, ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Tilaus ei ole sitova ennen virkailijamme vahvistusta. Antamianne tietoja käytetään vain varauksen tekemiseen.
Lisäksi voit ottaa yhteyttää puhelimitse +358 330 472 330 ja sähköpostitse: info@pajarinhovi.fi