Retki suomen suurimpaan lehtikuusimetsään ja vanhaan Puhokseen

Kuva: https://pixabay.com/en/larch-forest-forest-larch-358059/

Vanhassa Puhoksessa on jo pitkään harjoitettu teollisuutta, mistä kertoo esimerkiksi se, että siellä on valmistunut Suomen ensimmäinen höyrylaiva Ilmarinen 185 vuotta sitten. Ilmarisen valmistumisen myötä rakennuttaja istutti 20 hehtaarin laajuisen lehtikuusimetsän tulevien laivojen rakennuspuiksi. Pajarinhovin järjestämällä retkellä pääset tutustumaan niin perinteikkääseen vanhaan Puhokseen kuin Suomen suurimpaan lehtikuusimetsääkin asiantuntevan oppaan ohjauksessa.

Retken kesto on 2 tuntia. Retken hinta on aikuisilta 28 euroa ja lapsilta (3-12v) 18 euroa. Hintaan sisältyvät edestakaiset kuljetukset Pajarinhovin matkailukeskukselta retkikohteisiin. Opastuskielet ovat suomi ja englanti. Osallistujien vähimmäismäärä on 10 henkilöä. Retkelle lähdetään klo 13. Ilmoittautuminen retkelle tapahtuu viimeistään retkeä edeltävänä päivänä kello 16 mennessä. Tervetuloa tutustumaan historian ja lehtikuusimetsän huminaan!

VARAA PAIKKA RETKELLE TÄYTTÄMÄLLÄ LOMAKE

Lomakkeen täyttöohje:

  1. Kirjoita ”aihe”-kenttään se retki, jolle varaat paikan (esim. opastettu kierros eläinpuistossa).
  2. Kirjoita ”viesti”-kenttään lähtijöiden määrä (esimerkiksi 1 aikuinen ja 1 lapsi).
  3. Kirjoita ”viesti”-kenttään myös päivämäärä, jolle tahdot varata retkipaikan.
  4. Mikäli olet lähdössä retkelle, johon kuuluu ruokailu, kirjoita ”viesti”-kenttään myös maininta mahdollisista erikoisruokavalioista.
  5. ”Viesti”-kenttään voit myös kirjoittaa retkeen liittyviä kysymyksiä, joihin vastaamme parhaamme mukaan.

Kyseessä ei ole automaattinen online-varaus. Tee varauspyyntö täyttämällä lomake. Tarkistamme, toteutuuko retki ja onko sille vapaita paikkoja, ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Tilaus ei ole sitova ennen virkailijamme vahvistusta. Antamianne tietoja käytetään vain varauksen tekemiseen.
Lisäksi voit ottaa yhteyttää puhelimitse +358 207 425 770 ja sähköpostitse: info@pajarinhovi.fi

Tervetuloa mukaan retkelle!

    PERUUTUSEHDOT:

    Peruutusmaksu 100% mikäli varaus perutaan päivän tai lähempänä retken ajankohtaa.